Jeg reiser alene

Her er en ny side på Ann Cathrin & Psykologi hvor jeg kommer til å dele mine reisehistorier med dere. Livet er jo en reise, hvor klisje det enn høres ut – jeg føler at hver gang jeg reiser, så lever jeg et lite liv.

Når jeg er ute og reiser skriver jeg alltid en type dagbok på iPaden min. Noen ganger bare små notater, andre ganger lange tankerekker. Dette skal jeg nå dele med dere. Jeg opplever så mye rart, og er så vimsete – at jeg tenker at om jeg aldri kommer meg hjem fra denne turen må noen få lese det jeg har gjort, tenkt og opplevd.

Hele tankesettet mitt er preget av psykologi på godt og vondt, her blir det satt ut i praksis. Mest av alt er det en subsitutt for andre psykologiske innlegg som jeg får mindre tid til å skrive når jeg er ute på tur. Med pass, lommebok og Serendipity-journal i vesken er jeg klar for et år fullt av reiser og gode historier! Kanskje du får noen psykologiske reisetips også :)

Processed with VSCOcam with a5 preset

 

PS,
Postene jeg skriver her vil ikke ligge blandt psykologi-innleggene på forsiden. De finner du ved å holde pekeren over Jeg reiser alene i toppmenyen.

Skjermbilde 2015-01-14 kl. 02.52.14

En kommentar om “Jeg reiser alene

  1. Tilbaketråkk: Ny side på bloggen! | Ann Cathrin og psykologi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s