Ocala del 1: Undercover

25.jan

Jeg føler meg som hun dama som har rømt fra sin voldelige mann til et bittelite, bortgjemt, billig sted, et sted ingen ville funnet henne: La Quinta Inn i Ocala, Florida. Den nye korte sveisen min (som et fåtall menn, dog noen, tenker på som en sexy fransk-skolepike-sveis) ser i tillegg ut som en parykk på gode dager, ellers et drastisk tiltak for å forandre utseendet. Jeg heter også Andersen, som når jeg uttalte det på amerikansk til damen i lobbyen hørtes ut som et veldig anonymt og samtidig mistenkelig navn. Ingen heter «Andersen» her, bortsett fra «Mr.Anderson» i Matrix.

image

Så nå sitter jeg på Chilis – en sjappe langs motorveien (hotellet mitt ligger bak her – fin parkeringsplass med gitter som bakgård) og spiser et alt for stort måltid, (selv for meg), og jeg har blitt kjent med den lokale servitøren som mest sannsynlig aldri har vært ute av Ocala. Holdt på å lyve om navnet mitt – men tenkte at det hadde vært å dra den for langt.

Etter noen minutters overbevisning om at jeg kan trene etterpå selvom jeg drikker én øl, ber jeg om en bud light og entrecote. Ikke saus og dobbelt av grønnsaker. Stacy, den overvektige servitøren skjønte ikke. «You can just double the whole meal?» – jeg måtte forklare to ganger at jeg hadde lyst på litt kjøtt og masse grønnsaker. Tenkte i mitt urolige sinn at hun sikkert aldri hadde doblet bare grønnsakene.

2 min senere kom hun tilbake med to øl og en gigantisk bolle med tortillachips. «There’s two for one beer!» sa hun og smilte. «Thanks, but this is way too much chips for me». «You can just nibble» svarte Stacy..
To for en øl? Wtf. Jeg skal jo trene i kveld. Det blir for mye. Lar den ene bare stå. Og den chipsen orker jeg ikke engang.
image

15 min senere
Mitt gigantiske måltid har ankommet og begge ølene er slukt og halve chipsbollen er borte. Er ikke bare Stacy som ikke har så mye selvdisiplin og jeg tar tilbake det jeg tenkte i sta.

15 min senere
Nå er jeg så sykt mett. Enda godt jeg skal jogge i kveld.. Shit pomfritt.

1 time senere

image

Ble mer øl, Californication og rare ting med peanøttsmør i stedenfor trening.. Rart hvordan det bare skjer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s